Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Вітання з Днем захисників і захисниць України, 80 річницею УПА , святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва

Дата: 14.10.2022 08:35
Кількість переглядів: 150

Фото без опису
Рівно 80 років тому відбулося створення перших бойових загонів Української Повстанської Армії. Сьогодні, зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва, відзначаємо й державне свято – День захисників і захисниць України.
 
Це свято є символом мужності й самовідданості, яке увібрало в себе багаті та славні традиції, уособлює патріотизм і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. В ці складні для України роки захисники щодня здійснюють подвиг – зі зброєю в руках боронять рідну землю від російського агресора. Наша віра, правда та звитяга як символи свята Покрови завжди допомагали нам вистояти у боротьбі з ворогами й надалі надихають нас на перемогу.
 
Найкращі традиції захисників минулого успадкували бійці сучасних Збройних сил України: бойові традиції предків та імена героїв, від воїнів-русичів і козаків до січових стрільців і воїнів УПА.
Щира подяка бойовому братству усіх віків – ветеранам, учасникам бойових дій, Героям України, захисникам і захисницям, що Батьківщину зберегли!
 
Сердечно хочу побажати нашим захисникам і захисницям вірно та гордо стояти на варті спокою країни, сміливо та легко відбивати всі натиски з боку противника, зберігати спокій та оптимізм душі. Нехай це свято додає Вам наснаги в ім'я процвітання нашої незалежної Батькiвщини.
Бажаю вам і членам ваших родин міцного здоров'я на довгі роки, злагоди, добра і миру. Зичу мирного неба над головою усім нам!
 
Низько вклоняємося світлій пам`яті полеглих та згадуємо усіх, хто в різні часи національної історії загинув у боротьбі за свободу і незалежність Української держави.
Слава захисникам і захисницям України!
Слава Україні!
Разом – до перемоги!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень