Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Засідання постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва

Дата: 18.11.2022 12:30
Кількість переглядів: 80

Фото без опису
🔦Відбулося засідання комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, на яку на запрошення міського голови завітав директор філії АТ "Східна" Прикарпаттяобленерго Микола Гунько.
💡🔦 Микола Іванович роз’яснив, що через атаки енергосистема України зазнала безпрецедентних руйнувань і електроенергії критично недостатньо, щоб забезпечити область світлом.
💡🔦Щоби не допустити масштабних і складних аварій на мережах, НЕК «Укренерго» намагається збалансувати енергосистему. Наразі енергетики не мають можливості дотримуватися жодних графіків, натомість вони намагаються хоч якось збалансувати майже зруйновану ворогом українську енергосистему.
💡🔦Тому тих у кого не буде світла, просимо про розуміння, адже в країні війна. Споживачі, які приєднані до ліній, від яких живляться лікарня, водоканал та інша критична інфраструктура, матимуть електропостачання, вони не підлягають відключенню.
💡🔦Також у вечірні години пік (з 17:00 до 21:00), щоби уникнути аварійних ситуацій, освітлюватимуться вулиці та дороги державного значення, які мають значне транспортне навантаження.
💡🔦Просимо про максимально можливу економію. Тільки так ми підтримаємо українську енергетику.
🇺🇦 Сьогодні кожен із нас – енергетичний фронт!
Ми інформуватимемо вас про будь-які зміни. Тримаймося!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень