Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Робоча нарада

Дата: 23.11.2022 16:56
Кількість переглядів: 102

Фото без опису
   Відбулася зустріч начальника Коломийської військової адміністрації Любомира Глушкова та міського голови Богдана Кобилянського з керівниками пунктів обігріву Городенківської громади.
   В першу чергу присутнім наголосили на підготовці пунктів незламності (обігріву) для негайного можливого прийому внутрішньо переміщених осіб із Східних та Південних областей України.
   Наголошено на персональній відповідальності керівників пунктів незламності та інших пунктів обігріву щодо їх оснащення та створення елементарних умов для тимчасового перебування людей.
   Міський голова запевнив Любомира Глушкова у готовності пунктів незламності до роботи, а також надав пропозицію щодо порушення клопотання перед департаментом освіти і науки ОДА про забезпечення Городенківського професійного ліцею потужним генератором, це дало б змогу додатково розмістити до 100 осіб.
Додатково інформуємо про розміщення пунктів незламності:https://gromada.org.ua/.../gorodenkivska/news/1669213890/...
Мережеві заклади торгівлі які мають автономне живлення і працюватимуть під час повного відключення електропостачання:https://gromada.org.ua/.../gorodenkivska/news/1669214202/...

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень