Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

«U-Lead з Європою» передали для потреб Городенківської громади обладнання для підготовки прихистків для тимчасово переміщених осіб

Дата: 24.11.2022 14:23
Кількість переглядів: 98

Фото без опису
Цьогоріч у травні «U-Lead з Європою» передали для потреб Городенківської громади обладнання для підготовки прихистків для тимчасово переміщених осіб. Серед обладнання були 4 генератори потужністю 5 кВт. Завдяки успішній співпраці, нам вдалося підготувати та забезпечити прихистки на базі с.Сороки, с.Чортовець, с.Чернятин та тимчасовий прихисток на базі КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Городенківської ради.
🔵🟡Отримання генераторів дало можливість забезпечити ці заклади безперебійним електропостачанням та закрити першочергові потреби даної категорії населення.
Керівник КЗ «Городенка Житлосервіс» Василь Чупрун зауважує: «Обладнання, що було передано на баланс нашого комунального закладу, активно використовується на території громади. Завдяки «U-Lead з Європою» ми маємо можливість швидко та оперативно закрити потреби того чи іншого закладу, а також підтримати та вчасно відреагувати на виклики, що постають перед громадою в даний час».
🔵🟡Саме зараз, коли в нашій країні, через військову агресію росії застосовані планові та позапланові відключення електроенергії, передані генератори дають можливість повноцінно забезпечити освітлення для прихистків, створити такі необхідні, на сьогодні, пункти обігріву, в тому числі і для ВПО, забезпечити світло за умови віялових та позапланових відключень.
🔵🟡Щиро дякуємо партнерам ULEAD з Європою / ULEAD with Europe за цю співпрацю та можливість забезпечити повноцінну роботу в громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень