Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Засідання постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва

Дата: 29.11.2022 11:04
Кількість переглядів: 94

Фото без опису
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова комісії Лілія Михайлюк) в роботі якої взяв участь міський голова Богдан Кобилянський.
Під час роботи комісії депутати розглянули наступні питання:
🔰 Про виконання міського бюджету за 9 місяців 2022 року.
🔰 Про внесення змін до міського бюджету Городенківської територіальної громади на 2022 рік.
🔰 Про затвердження фінансового плану КП «Городенківський некомерційний центр первинної медичної допомоги» Городенківської міської ради на 2023 рік.
🔰 Про внесення змін до рішення міської ради від 26.11.2020р. №14 «Про утворення виконавчого комітету Городенківської міської ради VIII демократичного скликання, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» зі змінами від 28 жовтня 2021 року №732-1/2021.
🔰Про внесення змін до рішення міської ради від 24 лютого 2022р. №1043-15/2022 «Про цільову Програму цивільного захисту населення і території Городенківської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру на 2022 рік»
🔰Про Програму підтримки діяльності філії Державної установи «Центр Пробації» в Івано-Франківській області на 2023-2025 роки.
🔰Про Програму підтримки Збройних Сил України на 2023 р.
🔰Про Програмне відшкодування комунальному підприємству Городенківське ДВУВКГ різниці в тарифі на послугу централізованого водопостачання для населення на 2023 р.
Всі питання рекомендовані на розгляд сесії міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень