Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Вітання міського голови Богдана Кобилянського з Днем волонтера!

Дата: 05.12.2022 09:30
Кількість переглядів: 109

Фото без опису
   Сьогодні – міжнародне свято, і українці показують світові силу волонтерства, силу допомоги. Для українських волонтерів немає неможливих завдань: знайти необхідні одяг та їжу переселенцям, сплести маскувальні сітки, зібрати продукти, донатити на тепловізори й автомобілі, забезпечити дронами наших бійців чи навіть назбирати на космічний супутник.
Волонтерство нині – другий фронт. Хтось вибрав волонтерство як головне заняття, інші – долучаються до різноманітних ініціатив, зборів, не полишаючи своєї основної роботи.
   У цей день дякую і нашим закордонним друзям із Польщі та Німеччини за необхідну допомогу для наших військових та внутрішньо переміщених осіб.
   Висловлюю щиру вдячність нашим волонтерам, всім хто віддає себе шляхетній самовідданій і безкорисливій справі у допомозі нашим військовим та людям, які потерпіли в зоні бойових дій. Усім волонтерам громади бажаю витримки, сили духу, хай ваші серця будуть зігріті любов’ю і вдячністю. Ваша праця – надзвичайно важлива і цінна. Це наша спільна боротьба проти ворога, і разом ми його здолаємо.
    Слава Україні! Героям Слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень