A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Звіт сектору молоді та спорту міської ради

Дата: 28.12.2022 15:20
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

  Цьогоріч попри повномасштабну війну молодіжна політика та спорт в громаді розвивалися.
Дякуємо ЗСУ за можливість працювати в такий складний час!Слава Україні! Героям Слава!
 
Вашій увазі головні здобутки року👇🏼
Більше про роботу дивіться у відео 😉
Спорт⚽️🥊🏋🏻‍♀️
📌«Народна команда «Пробій» Городенка» в чемпіонаті Івано-Франківської області з футболу завершила І коло чемпіонату на 5 місці.
📌Вперше в історії Городенківщини Євгенія Гевко, кандидатка у майстри спорту України, вихованка "КЗ Городенківська ДЮСШ" Городенківської міської ради, у ваговій категорії 52 кг з результатом 70 кг стала Чемпіонкою світу та Європи з класичного жиму лежачи.
📌У категорії 59 кг майстер спорту України Кропивницький Василь посів 4 місце на Чемпіонаті світу, а згодом на Чемпіонаті Європи, який проходив в Угорщині посів 2 місце.
Молодіжна робота🤝
📌Завдяки налагодженій співпраці з міжнародною організацією UNICEF для закладів освіти Городенківської громади було отримано 6 боксів (спортивного, освітнього та розвивального інвентарю), які були передані навчальним закладам.
📌Сектор молоді та спорту Городенківської міської ради спільно з Молодіжною радою Городенки було проведено ряд заходів з надання першої домедичної допомоги, курси тактичної медицини та самооборони для молоді.
📌Святкування та відзначення Дня молоді в громаді: вже традиційно проходили покази фільмів і мультфільмів під відкритим небом для наймолодшої аудиторії, в центрі міста відбувся перфоманс живих скульптур «Україна крізь віки» який присвячений захисникам України у різні часи. Жителі та молодь громади мали можливість насолодитися виступом акторів, зробити незабутні фото на пам’ять, та пожертвувати кошти на ЗСУ, які згодом були передані на лікування пораненим бійцям громади.
Окрім цього було проведено чемпіонат міста з спортивно-тактичної розважальної гри Лазертаг серед молоді, та інтелектуально-розважальну вікторину Інтелект квіз.
📌Спільно з волонтерами міжнародної організації «Siobhans Trust» для мешканців та внутрішньо переміщених осіб влаштували безкоштовне частування гарячою піцою та морозивом. Для молоді з числа внутрішньо переміщених осіб влаштували благодійні майстер-класи з розпису великодніх яєць та декорування вербних гілок, відкриті заняття з йоги, проведена арт-терапія, було здійснено показ близько десяти вечорів кіно під відкритим небом.
📌У вересні цього року молодь громади спільно з небайдужими активістами, та працівниками Дністровського БУВР долучилася до Всесвітнього дня прибирання, яке проходило під гаслом «Хай небо буде мирним а Україна чистою!». Сектором молоді та спорту подано 8 проектів на громадський бюджет, всі 8 від членів Молодіжної ради.
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень