A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Вітання міського голови Богдана Кобилянського з Різдвом Христовим та Новим роком!

Дата: 31.12.2022 09:00
Кількість переглядів: 128

  Фото без опису

  Дорога Городенківська громадо!

    Рік, що минає був роком величезних і страшних випробувань для всього українського народу. Це важкий та доленосний для України час,  коли український народ з усією рішучістю заявив про прагнення до свободи, справедливості та утвердження єдності у суспільстві.

    2022  рік змусив кожного з нас  змінити плани та пріоритети і понад усе поставити боротьбу за територіальну цілісність і незалежність України у повномасштабній війні з московським агресором, спрямувати усі зусилля на допомогу Збройним силам України, внутрішньо переміщеним особам із тимчасово окупованих територій, турботу над сім’ями загиблих. І зупинятися не маємо права. Ми оплакували і проводжали в останню дорогу наших Героїв, допомагали їх сім’ям, пораненим, евакуйованим.

    Разом з тим кожна сфера життєдіяльності громади не залишалася поза увагою. Ми активізувалися, щоб знаходити додаткові ресурси, залучали інвестиції та сприяли інноваціям. Але найважливіша для нас мета-це Перемога.

     У Різдвяну ніч ми всі чекаємо на диво, молимося  і  віримо, що з дня на день зможемо зітхнути з полегшенням, прогнавши ворога з нашої землі, а  наші Герої –визволителі, щоб якнайшвидше повернулися у рідні домівки до батьків, дружин та своїх дітей.

   Тисячі наших краян відзначатимуть цьогорічне Різдво в окопах, під обстрілами ворога, але водночас вони, наші захисники, оберігатимуть нас у ці святкові дні.

   У цей нелегкий для всього людства та Українського народу час висловлюю слова вдячності кожному з Вас за готовність взяти зброю в  руки і захищати честь і незалежність нашої держави – України ціною власного життя, кожному хто прикладається до Перемоги над ворогом, волонтерам, всім хто віддає себе шляхетній самовідданій і безкорисливій справі у допомозі нашим військовим та людям, які потерпіли в зоні бойових дій.

   Молимося в ці дні за кожного, хто береже наш спокій  у Різдвяну та Новорічну ніч  та всі наступні дні й згадаємо тих Героїв , які віддали життя за незалежність України.

   І за те, що можемо сьогодні радіти Різдвяно-Новорічними святам, уклонімося насамперед славним українським воїнам. Тим, хто зараз не за багатим святковим столом, а в холодному зимовому окопі. Хто не з келихом у руці, а з автоматом напоготові. Усі ми щиро вдячні українським військовим за мирну святкову ніч!

   З Божою допомогою ми знищимо московського ворога, здолаємо руїну, відродимо славу предків, збудуємо сильну, заможну, могутню державу!

   Вірю, що величні зимові свята принесуть усім нам Перемогу, мир, спокій, злагоду та впевненість у майбутньому. Нехай яскрава Різдвяна зірка осяє вас, ваших рідних благодатним сяйвом для душевного тепла, щастя та любові.

  Нехай у ці святкові дні у Вашому серці панує радість, хай Господь дарує мир та єдність усьому нашому народові на многії літа.                                                                   

  З Різдвом Христовим! З Новим Роком!

 

 Міський голова                                                      Богдан Кобилянський

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень