A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Центр пробації інформує

Дата: 09.01.2023 15:02
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

   6 січня 2023 р. працівниками Коломийського  районного сектору №1 філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області спільно з головним юристом сектору Городенківського бюро правової допомоги та працівниками ДЦЗ, проведено роботу з особами, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнених від відбування покарання з випробуванням.

   Кар’єрний радник відділу кар’єрного консультування  Городенківського управління Коломийської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Зоряна Брус, ознайомила підоблікових осіб із послугами, які надає служба зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці, видами та структурою резюме, правилами його написання. Донесено інформацію про електронні сервіси служби зайнятості, сайт ДЦЗ, єдиний портал вакансій сайту ДЦЗ.

   У межах заходу суб’єкти пробації мали можливість поспілкуватися із головним юристом бюро правової допомоги Галиною Мандрик та отримати роз’яснення щодо можливості отримання безоплатної правової допомоги, яка включає в себе такі види допомоги: надання правової інформації, юридичні консультації, складання заяв, скарг та інших документів правового характеру, представництво інтересів та допомогу в отриманні доступу до безоплатної вторинної правової допомоги.

   Провідним інспектор Коломийського  районного сектору №1 філії ДУ "Центр пробації" в Івано-Франківській  області, Романом Веригою було зазначено, що основна мета роботи із даною категорією – виявлення причин протиправної поведінки у засуджених осіб, здійснення соціально-профілактичної роботи щодо запобігання негативним явищам та їх подолання, допомогти усвідомити і визначити зроблені ними помилки.

   В ході заходу учасники, змогли отримати відповіді на запитання і буклети з корисною інформацією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень