Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Засідання громадської ради в Ясенево-Пільнівському старостинському окрузі

Дата: 17.01.2023 16:58
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

У старостинських округах тривають засідання громадських рад. Сьогодні з робочим візитом міський голова Богдан Кобилянський відвідав Ясенево-Пільнівський старостинський округ Городенківської міської ради та взяв участь у засіданні громадської ради.

🌀 Після звіту старости Миколи Солинського про свою роботу торік, Богдан Миколайович розповів присутнім про передбачений бюджет на благоустрій округу, кошти з якого мешканці села, порадившись, зможуть використати на свій розсуд. Пріоритетним наразі, як і в багатьох інших селах, тут є ремонт сільських доріг. Говорили на засіданні й про місцевий садочок, який із краю села планують перенести до будівлі школи.

🌀 Очільник громади вислухав проблемні питання та обговорив із присутніми шляхи їх вирішення. Наприкінці засідання Богдан Миколайович наголосив, що в першу чергу ми повинні всіма силами підтримувати Збройні Сили України та допомагати нашим військовим наближати довгоочікувану Перемогу.

🌀Після засідання Богдан Миколайович проінспектував школу, а саме крило будівлі, де невдовзі запрацює дошкільний заклад для найменших мешканців села.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень