Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Презентація книги «Сотня «Дністер»

Дата: 12.02.2023 20:50
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Сьогодні у Городенківська міська публічна бібліотека ім. Леся Мартовича відбулася презентація книги «Сотня «Дністер» про Героїв УПА з Городенківщини.

📚📖Модератором затишного вечора став один із упорядників книги Ярослав Коретчук, директор Івано-Франківського музею визвольної боротьби ім.Степана Бандери.

Пан Ярослав, разом зі своїми колегами, упорядницею Анною Чорній та координатором проєкту Тарасом Зенем, повідали присутнім історію створення презентованої книги, розповіли цікаві факти про автора архівних документів на основі яких і видана книга, та про боротьбу повстанців сотні «Дністер».

📚📖Захід розпочався з хвилини мовчання за всіма полеглими Героям. Разом із отцем-деканом Ігорем Левицьким усі присутні молилися за нашу якнайшвидшу перемогу.

📚📖Більше години тривала цікава та невимушена зустріч, присутні мали нагоду запитати авторів про те, що найбільше зацікавило.

📚📖Наприкінці презентації міський голова Богдан Кобилянський подякував гостям за цікаву і захопливу бесіду, наголосивши, що ми мусимо пам’ятати свою історію, адже хто не знає своєї історії, той не має майбутнього.

📚📖Після презентації кожен охочий мав нагоду придбати примірник книги і підписати його в упорядників. Всі виручені кошти підуть на підтримку Збройних Сил України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень