Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Зустріч щодо реалізації національної кампанії «Гвардія наступу»

Дата: 13.02.2023 13:24
Кількість переглядів: 87

Фото без опису
Відбулася зустріч із громадськістю щодо реалізації національної кампанії «Гвардія наступу» та мобілізації військовозобов’язаних.
🔰Перед присутніми виступили представники відділення поліції №2 (м. Городенка) Коломийського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції та Городенківського ТЦК та СП.
🔰Нагадаємо, що в області активно реалізується національна рекрутингова кампанія «Гвардія наступу». Через ЦНАПи та по конкурсу вже прийнято 239 заяв від прикарпатців для вступу у штурмові бригади. Основне завдання штурмових бригад — посилення майбутнього наступу нашої армії.
🔰Водночас це не мобілізація ❗️Формування бригад здійснюється виключно з мотивованих добровольців. Кістяк бригад створений з воїнів, які мають бойовий досвід. Тому новачки отримають хороших наставників та висококваліфіковану підготовку від найкращих інструкторів.
🔰Якщо ви бажаєте взяти участь у звільненні українських територій від російських окупантів, — приєднуйтесь до лав штурмових бригад «Гвардії наступу». https://www.if.gov.ua/.../doluchytysia-do-bryhad-hvardiia...

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень