A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

До уваги споживачів послуг із централізованого водопостачання та централізованого водовідведення Городенківського ДВУВКГ

Дата: 14.02.2023 09:33
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

  Городенківське ДВУВКГ повідомляє споживачів послуг із централізованого водопостачання та централізованого водовідведення про розміщення із 16.02.2023 року на офіційному веб-сайті Городенківського ДВУВКГ (як виконавця послуг із централізованого водопостачання та централізованого водовідведення) – Індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення від «16»_лютого_2023р. та додатку № 1 «Заява-приєднання» до нього.

 

Адреса офіційного веб-сайту Городенківського ДВУВКГ (виконавця) -  https://dvuvkg.hth.gov.ua/

 

       Даний Договір являється публічним договором приєднання, що розроблений із дотриманням норм ст.ст. 633,634,641,642 ЦКУ, ЗУ «Про житлово-комунальні послуги», Постанови КМУ від 05.07.2019 р. за  № 690,  укладається  лише шляхом приєднання другої сторони до запропонованого договору в цілому, при цьому друга сторона (споживач) - не може запропонувати свої умови договору.

Індивідуальний договір вважається укладеним:

- із споживачем (співвласниками багатоквартирного будинку), якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті виконавця послуги (Городенківського ДВУВКГ) - співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір іншої моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем;

- із споживачем (з власниками індивідуальних (садибних) житлових будинків), якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті виконавця послуги (Городенківського ДВУВКГ) - власник не вчинив дій щодо відключення (відмови) від комунальної послуги (фактичне виконання робіт із відключення будинку).

Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) та набрання чинності даним договором - являється вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, що являється додатком № 1 до даного договору ( в термін - не раніше ніж через 30 днів з моменту опублікування договору на офіційному веб-сайті виконавця), сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень