Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 15.03.2023 16:05
Кількість переглядів: 77

Фото без опису
Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Городенківської міської ради. Під час засідання було розглянуто 37 питань порядку денного.
🔰Члени виконкому ухвалили рішення, що стосувалися захисту прав дітей:
🔰 Про державну реєстрацію народження покинутої дитини, про надання її статусу та влаштування в Івано-Франківський спеціалізований будинок дитини.
🔰 Про затвердження висновків органу опіки та піклування, щодо доцільності призначення опікунів, визначення місця проживання малолітніх та про доцільність позбавлення батьківських прав.
🔰Окремо було обговорили та підтримали рішення, щодо надання щомісячної виплати одному з батьків неповнолітніх дітей до досягнення ними 18-річчного віку загиблих (померлих) учасників бойових дій.
🔰Також проголосували про встановлення компенсації за харчування дітям-сиротам, дітям позбавленим батьківського піклування, дітям батьки яких є учасниками бойових дій, мобілізовані до лав ЗСУ та дітям із особливими освітніми потребами, які навчаються в закладах освіти міської ради.
🔰Затверджено зміни до Порядку використання коштів міського бюджету для надання підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь у бойових діях, а саме виділення військовим на проходження реабілітації до 30 тис. грн. (важкопораненим під час бойових дій) для довготривалого лікування.
🔰Проголосували про затвердження структури ліжкового фонду в КНП «Городенківська БЛІЛ», розглянули заяви мешканців громади щодо упорядкування адрес об’єктів нерухомого майна, а також надання дозволу на встановлення меморіальної дошки полеглим захисникам у Топорівському та Вербівцівському старостинських округах.
🔰З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень