A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

З Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Дата: 18.03.2023 11:01
Кількість переглядів: 100

    Завтра комунальні служби відзначатимуть День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

 

На Ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності громади. Вдень і вночі, без вихідних, у складних фінансових умовах, завдяки відданості своїй справі вам вдається підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення міста та громади.

 

Ваша праця забезпечує життєво важливі потреби громадян і належне функціонування всіх галузей господарства. Сьогодні комунальні блага стали звичною справою, що ніхто і не замислюється скільки потрібно докласти сил для їх стабільного функціонування. Ваш професіоналізм та оперативність – запорука успішного розвитку громади. Незважаючи на деякі труднощі, комунальна галузь працює безперебійно, забезпечуючи належний рівень обслуговування мешканців.

 

Попереду у Вас багато роботи, сподіваємося, що ваше відповідальне ставлення до справи стане запорукою успішного розвитку житлово-комунального комплексу та виконання постановлених перед вами завдань. 

 

Дякуємо вам за нелегку працю і від щирого серця бажаємо міцного здоров'я, добробуту і достатку, впевненості у завтрашньому дні, миру і злагоди!

 

 

 

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень