Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

«Долаючи розломи в громадах»

Дата: 23.03.2023 09:00
Кількість переглядів: 117

Фото без опису
Тепла і продуктивна зустріч відбулася при Карітас Городенка у рамках проєкту «Долаючи розломи в громадах», що розпочав свою активну діяльність на локаціях Карітас Коломия. Мета благородна і надзвичайно важлива зараз – покращення комунікації між ВПО і місцевим населенням.
Отож, сьогодні у затишній світлиці резиденції церкви Успення Пресвятої Богородиці зібралося чудове товариство і зі спільної молитви на чолі з парохом храму отцем-деканом Ігорем Левицьким розпочали зустріч. Ініціатори зустрічі з Карітас Коломия активно спілкувалися з місцевими волонтерами і ВПО, священниками трьох конфесій: Греко-католицької, Римо-католицької та Православної церкви України. Завітали і представники влади, культури, освіти, медицини, активна молодь.
Обговорили дуже багато різносторонніх питань про адаптацію так званих ВПО, яких тут же на зустрічі запропонували називати друзями, а не гостями, бо вони вже стали нашими. Чи не кожен із присутніх розповідав із власного досвіду про співжиття з новими мешканцями громади, яких з рідних домівок вигнали вибухи та обстріли ворога. Робота проводиться справді титанічна, і, зізнаємося, було дуже приємно почути схвальні відгуки від представників Карітас Коломия, які відзначили, що такої тісної співпраці і щирого ставлення, як у нашій громаді, досі не зустрічали. Звісно, працювати є над чим і надалі, і розслаблятися не доводиться. Відповідно, чудові спільні ідеї, що народилися під час бесіди, вже просяться для реалізації. Хай Бог нам допоможе!🙏
Разом робимо добрі справи і
перемагаємо💙💛

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень