Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

До уваги Споживачів послуг із централізованого водопостачання та централізованого водовідведення Городенківського ДВУВКГ

Дата: 27.04.2023 15:06
Кількість переглядів: 103

  Фото без опису

Городенківське ДВУВКГ повідомляє Споживачів послуг із централізованого водопостачання та централізованого водовідведення про визначення (встановлення) розміру плати за абонентське обслуговування та її затвердження в розмірі, визначеному виконавцем, згідно Наказу начальника Городенківського ДВУВКГ за № 40/од від 27.04.2023р. (із відповідними додатками).

 

      Згідно зазначеного Наказу – плата за абонентське обслуговування:

- за надання послуг з централізованого водопостачання - складає 12,86 грн. (в т.ч. ПДВ - 2,14грн.)

- за надання послуг з централізованого водовідведення - складає 12,86 грн. (в т.ч. ПДВ - 2,14грн.)

       У зв’язку із вище зазначеним - змінюються умови всіх типів Договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в частині запровадження  плати за абонентське обслуговування (в розмірі зазначеному вище) для всіх Споживачів послуг із централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

     Нарахування плати за абонентське обслуговування проводитиметься виконавцем послуг  після перебігу 30 – ти денного терміну з моменту розміщення вище зазначеної інформації (щодо зміни умов всіх типів Договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в частині запровадження  плати за абонентське обслуговування) на офіційному веб-сайту Городенківського ДВУВКГ (як виконавця послуг із централізованого водопостачання та централізованого водовідведення) та внесення даних змін до умов всіх типів Договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в спосіб визначений чинним законодавством України.

      Враховуючи вище викладене – розміщуємо Додаткову угоду № 1 від 27.04.2023р. про внесення змін до Індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення від 16.02.2023р.

    Дана додаткова угода,  вносить зміни до умов Індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення від 16.02.2023р. в частині запровадження плати за абонентське обслуговування (в розмірі зазначеному вище), шляхом доповнення даного Індивідуального договору пунктом - «30.1.»

 Угода вважається укладеною та вступає в силу через 30 днів з моменту розміщення змінених даною Угодою умов Індивідуального договору на офіційному веб-сайті виконавця.     

     Всі інші умови Індивідуального договору залишаються незмінними і обов’язковими до виконання  Виконавцем та Споживачем.                                           

     Додаткова угода № 1 від 27.04.2023р. про внесення змін до Індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення від 16.02.2023р. – додається.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень