Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

«Вчинок - наслідок»

Дата: 11.05.2023 13:50
Кількість переглядів: 186

Фото без опису

   11.05.2023 року начальником Коломийського районного сектору № 1 проведено виховну бесіду з суб’єктами пробації на тему: «Вчинок - наслідок».

   Метою бесіди було донести до присутніх, що кожна людина повинна бути відповідальною за власні вчинки та бути готовою відповідати за наслідки .

    Відповідальність – це обов’язок перед кимось чи перед чимось. Наш громадський обов’язок, честь і совість, життєва позиція – це міра відповідальності перед суспільством. Кожен повинен навчитися керувати собою, тобто самовиховувати себе.

       Самовиховання – це також вияв відповідальності, що свідчить про зрілість людини, його духовну стійкість. Тільки ти відповідаєш за свої вчинки не лише перед собою, а й перед людьми.

      Відповідальність - відображення ставлення суб'єкта до різних сторін навколишньої дійсності. Бути відповідальним - це означає усвідомлено думати наперед та намагатися передбачити, до чого може призвести той чи інший вибір.

      Людину називають Людиною, коли вона спроможна відповідати за свої вчинки, поведінку, за результати своєї діяльності, тримати у своїх руках особисту долю.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень