A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

В пам'ять про Анатолія Матвієнка

Дата: 23.05.2023 08:49
Кількість переглядів: 68

Фото без опису
Насиченим видався сьогоднішній день у Тишківцях.
🧑‍🏫🧑‍💻У музеї-садибі родини Шухевичів відбулася наукова конференція пам'яті громадського діяча, народного депутата України Анатолія Матвієнка у якій взяли участь школярі навчальних закладів громади.
📈📊Відбувся в селі й майстер клас із лідерства, на якому про актуальні проблеми та виклики з молоддю громади поговорив голова Державної служби якості освіти, наш земляк, Руслан Гурак.
⚽🏃На спортивному майданчику команди юних футболістів змагалися між собою на футбольному турнірі. Впродовж кількох годин тривали матчі в результаті яких 🥇золото турніру виборола команда Городенківського ліцею √2, 🥈срібло здобули школярі з Чортівця, 🥉бронзові нагороди отримали футболісти Городенківського ліцею √1 ім. Івана Данилюка.
♟️Одночасно з футбольним тривав і шаховий турнір, який зібрав за шаховими дошками юних поціновувачів не лише з нашої громади. 🥇Золото шахового турніру до Коломиї відвіз Юрій Стефурак, 🥈срібло у шаховій боротьбі здобув городенківець Андрій Дубровський, 🥉бронзові нагороди виборов Богдан Мельник із Бучача.
💃🎭 На завершення в сільському Будинку культури відбулася вистава Національного академічного драматичного театру ім.Івана Франка (м. Івано-Франківськ) "Солодка Даруся".

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень