A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

23 травня - День Героїв України!

Дата: 23.05.2023 09:47
Кількість переглядів: 67

Фото без опису
   Сьогодні, 23 травня в Україні відзначають День Героїв.
  Це день пам'яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України та є символом незламності української нації.
   Щодня ми доводимо всьому світу, що українці – не лише творці своєї власної історії, а й творці нової історію Європи та світу.
   У цей день ми згадуємо загиблих борців та вшановуємо живих героїв, особливі слова вдячності складаємо ветеранам національно-визвольних змагань, а також бійцям Збройних Сил України – справжнім творцям сучасної держави, які сьогодні слугують взірцем Української Нації.
   Низько схиляємо голови та вшановуємо пам'ять героїв Небесної Сотні та сучасної кровопролитної російсько-української війни. Пам’ятаймо: лише той народ вартий власної держави, який береже пам'ять про своїх синів і дочок, що віддали життя за свободу України.
   Ми пам'ятаємо наших Героїв давнини та схиляємо голови перед їхніми подвигами. Ми дякуємо Героям сучасним, які боронять нашу землю і людей від московської орди!
   Слава Україні!🇺🇦
   Героям Слава!🇺🇦

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень