Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Семінар для старостів Городенківської громади

Дата: 30.05.2023 17:41
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

    Сьогодні з ініціативи міського голови Богдана Кобилянського проведено інформаційну зустріч  старостів громади із заступником виконавчого директора регіонального відділення Асоціації міст України Діаною Торконяк та начальником управління інтеграції розвитку громад Івано-Франківської міської ради Андрієм Деркачем.

    Під час зустріч обговорено зміни до Закону України «Про службу у органах місцевого самоврядування» та Закону України «Про засади державної регіональної політики».

    Акцентовано увагу на вироблення спільного бачення та напрямку розвитку громади із залученням всіх стейкхолдерів. Саме старости є тими людьми, які постійно комунікують із жителями населених пунктів та повинні інформувати їх про процеси, які відбуваються в громаді. Тільки спільними зусиллями зможемо досягнути ефективного результату.

    Діана Торконяк наголосила на тому, що згідно законодавства України громада зобов’язана прийняти до січня 2024року Стратегію розвитку громад. Це дозволить спрогнозувати майбутній розвиток із залученням додаткових коштів Європейського союзу та Міжнародних донорів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень