Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Небезпечний арахіс не поступив до споживача

Дата: 12.06.2023 13:56
Кількість переглядів: 79

Фото без опису
◀️ Небезпечний арахіс не поступив до споживачаНа територію області (ТОВ «ЛАСОЩІ ЮКРЕЙН», м.Городенка) поступила партія арахісу в шкарлупі в кількості 15 тонн, що експортувалась з Єгипту (експортер: ASM FOR CONSULTING AND EXPORT AGRICULTURAL PRODUCTS, Egypt).
◀️ Згідно інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) в продукції виявлено перевищення максимально допустимих рівнів афлотоксинів.
◀️ Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області здійснено заходи щодо недопущення небезпечного продукту до споживача:
- видано розпорядження про заборону здійснювати обіг небезпечного харчового продукту;
- зобов’язано власника вчинити дії щодо вилучення з обігу небезпечного харчового продукту та недопущення можливості його реалізації, споживання чи використання людиною за призначенням.
◀️ На виконання розпорядження підприємство уклало договір із спеціалізованим підприємством на переробку неякісної та небезпечної продукції на паливні брикети.
◀️ На виконання умов зазначеного договору партія арахісу в шкарлупі в кількості 15 тон з перевищеним вмістом афлотоксинів відправлена на переробку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень