Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Робоча зустріч

Дата: 13.06.2023 15:39
Кількість переглядів: 97

Фото без опису
🔹Сьогодні відбулася робоча зустріч міського голови Богдана Кобилянського з експертами по енергоефективності Івано-Франківської та Закарпатської областей Сергієм Максим’юком та Любомиром Жовтулею в рамках реалізації проекту «Співпраця задля впровадження систем енергоменеджменту в територіальних громадах Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської областей», що реалізовується МАОМС «Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття» в рамках співпраці між українськими громадами та данським муніципалітетом Гульборгсунном за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.
🔸Обговорено питання впровадження системи енергоменеджменту в громаді, яка дасть можливість відслідковувати споживання енергоресурсів громадськими будівлями, аналізувати їх перевитрату та впроваджувати енергоефективні заходи. Особлива увага приділялася закладам освіти, які є найбільшими споживачами енергоресурсів в громаді.
🔹Під час зустрічі експерти по енергоефективності провели відеопрезентацію основних етапів реалізації енергоменеджменту та розповіли про засади енергоефективності.
🔸Обговорено питання якісного збору та аналізу даних про об’єкти , які є на балансі громади, споживання енергоресурсів по кожній будівлі тощо. Зібрані дані увійдуть в основу розробки Програми енергоефективності, енергобалансу громади та базового кадастру викидів СО2 .

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень