Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Засідання комісії із земельних відносин, природокористування та планування території

Дата: 27.06.2023 17:02
Кількість переглядів: 62

Фото без опису
Відбулося засідання комісії із земельних відносин, природокористування та планування території за участю міського голови Богдана Кобилянського.
🔰На засіданні депутати розглянули 50 питань порядку денного, ось деякі з них:
🟤Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації масивів земель сільськогосподарського призначення та надання в оренду ТОВ «Мрія Фармінг Карпати» земельних ділянок за межами населених пунктів с. Незвисько, с. Острівець.
🟤Про припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін з МКТО Городенківського РайСТ.
🟤Про внесення змін до рішення міської ради від 28 жовтня 2021р. « Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки Городенківської територіально громади».
🟤Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки між Городенківською міською радою та ТОВ «Городенківський сирзавод» по вул. Височана 2, м. Городенка.
🟤Про проведення земельних торгів на земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в с. Олієво-Королівка.
🟤Про проведення земельних торгів на земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в с. Росохач.
🟤Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання МКТО Городенківського РайСТ в оренду для обслуговування складських приміщень по вул. Боднарчука 1 в м. Городенка.
🟤Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки від 24.07.2018 р. між Городенківською міською радою та ТОВ «Городенківський сирзавод» по вул. Височана, 2, м. Городенка.
🟤Про надання дозволу ПП «Савчук» на викуп земельної ділянки по вул. Франка 44 в с. Топорівці.
🟤Про видачу дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об'єктів природно-заповідного фонду місцевого значення Городенківської міської ради.
Комісія рекомендувала на розгляд чергової сесії міської ради обговорені та узгоджені проєкти рішень із кожного питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень