Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

"Обізнаний – значить захищений!"

Дата: 04.08.2023 18:27
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

💠Сьогодні Городенківська громада приймала представників органів місцевого самоврядування Коломийського району в рамках тижня протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.

 

💠 Модерувала подію регіональний консультант Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України Яна Букреєва. Виконавчий директор Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України Юрій Стефанчук наголосив на важливості забезпечення безпеки в цифровому світі для територіальних громад, що є передумовою забезпечення ефективної онлайн-комунікації з ключовими стейкхолдерами та розвитку інструментів відкритого врядування. 

 

💠Начальник кіберполіції Прикрпаття Тарас Мороз ознайомив присутніх з основними вимогами інформаційної гігієни та безпеки в кіберпросторі і соціальних мережах. Учасники тренінгу на реальних прикладах розглянули та обговорили схеми онлайн-шахрайства в мережі Інтернет та механізми їх уникнення.

 

💠Участь у заході взяли перший заступник міської ради Андрій Цюмпала та секретар міської ради Любомир Музичка.

 

💠Подія відбулася в рамках дії Меморандуму про співпрацю між ВАОМС «Асоціація міст України» та Департаментом Кіберполіції Національної поліції України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень