Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

"Граємо Заради Перемоги 2023" !

Дата: 06.08.2023 21:59
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

🏆⚽Сьогодні на стадіоні "Колос" у Городенці відбувся благодійний турнір на підтримку Збройних Сил України "Граємо Заради Перемоги 2023" !

 

🏆⚽На відкритті спортивного заходу міський голова Богдан Кобилянський та президент НФК "Пробій", депутат міської ради Віталій Шевага вручили землякам військовим, які перебувають на реабілітації чи у відпустці, Подяки міського голови та подарунки.

 

🏆⚽ Під час відкриття турніру відбулося вручення двох квадрокоптерів DJI Mavic 3T , придбаних коштом бюджету міської ради та антидронової рушниці представникам військових частин.

 

🏆⚽ Також за співпраці мешканців громади та бізнесу військовим придбали та вручили транспортні засоби, які освятив отець-декан Ігор Левицький. Вже найближчим часом захисники вирушать на них на фронт.

 

🏆⚽Вже у фіналі, під час матчу між "Пробоєм" та Теофіопільською "Іскрою", відбувся збір коштів на лікування та реабілітацію нашого пораненого захисника Володимира Бойчука. Всього зібрано 14 800 грн.

 

🏆⚽Фінальний матч завершився рахунком 4:0 на користь НФК "Пробій". Варто зазначити, що обидві команди об'єднало ПРАТ "МХП", яке є спонсором цих команд.

 

🏆⚽ Дякуємо нашим партнерам за співпрацю!

 

🏆⚽Бронзу турніру отримала команда "Покуття" (Коломия), яке здолало Івано-Франківський "Прикарпаття-Тепловик" із рахунком 6:5, долю матчу вирішила серія післяматчевих пенальті.

 

📸Пропонуємо вашій увазі фотозвіт із благодійної спортивної події.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень