Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

"Оновлюй дані в ТЦК": кампанія, що спрямована на заохочення військовозобов’язаних оновлювати дані в територіальних центрах комплектації

Дата: 05.09.2023 08:22
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

У Міністерстві оборони розповіли, що намагалися з'ясувати, чому люди, які зобов’язані прийти і оновити свої дані в територіальних центрах комплектування, цього не роблять. На їхню думку, головною проблемою є страх.
"Тому ми розробили кампанію, у якій ми будемо безпрецедентно щирими і в якій наші військові, відомі комбриги, чесно зізнаються, що вони теж бояться, але долають свій страх", – розповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.
За її словами, на війні страшно кожному, але цього не треба соромитись, бо "ми всі живі люди і ми всі долаємо цей страх заради того, щоб перемогти".
Вона наголосила, що цю процедуру має пройти кожна військовозобов'язана людина, тому що ми як відповідальні громадяни повинні розуміти, що в країні війна і кожен повинен принаймні виконувати свій обов’язок, тим більше, що це полегшить роботу ТЦК, а також вдасться "зняти частину корупційних ризиків у цій ситуації".
Ганна Маляр звернула увагу, що не всі мобілізовані – це люди, які виконують бойові задачі. Вона не заперечує, що є потреба в усіх спеціальностях, але кампанія має на меті саме оновлення даних, щоб держава мала в розпорядженні коректну інформацію.
"Тут важлива довіра між громадянами і ТЦК. Зараз ми робимо крок на зустріч до встановлення цієї довіри", – сказала заступниця міністра.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень