Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Городенківській лікарні – 50!

Дата: 14.09.2023 16:49
Кількість переглядів: 178

Фото без опису
 
🧑‍⚕️🏥Сьогодні, в день християнського свята Воздвиження Чесного Хреста Господнього, Городенківська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування відзначала п’ятдесятиліття з дня свого відкриття.
🧑‍⚕️🏥Біля лікарняної каплиці, у день храмового свята, відбулося Богослужіння, яке очолив отець-декан Ігор Левицький у співслужінні отців Василя Гавриша, Миколи Вонсуля та Богдана Сілецького. Разом із медичними працівниками та ветеранами охорони здоров’я молилися за якнайшвидшу Перемогу України, за військових, які боронять нашу землю від московської орди. Наприкінці літургії отці вручили лікарям відзнаки від Владики Василія Івасюка та уділили Боже благословення.
🧑‍⚕️🏥Відбулося й освячення інсультного блоку та реабілітаційного залу відділення Неврології, а також відкриття та освячення кабінету мамографії.
🧑‍⚕️🏥Міський голова Богдан Кобилянський побував на урочистостях, привітав медичних працівників та вручив Почесні грамоти колективам Городенківської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування та Городенківського некомерційного центру первинної медичної допомоги за вагомий внесок у розвиток сфери охорони здоров’я краю, вдосконалення системи надання медичних послуг, збереження здоров’я, забезпечення життєво важливих інтересів людини та з нагоди 50-річчя Городенківської БЛІЛ.
🧑‍⚕️🏥На відзначення п’ятдесятиліття нашої лікарні до Городенки завітали голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук, голова Коломийської районної державної адміністрації Любомир Глушков, директор Управління охорони здоров'я ОДА Володимир Дзьомбак та депутат Івано-Франківської обласної ради Володимир Семенюк.
🧑‍⚕️🏥Дякуємо нашим Медикам, які стоять на сторожі нашого здоров’я та порятунку життів. Щиро вдячні Захисникам, які ціною власного здоров'я та життя захищають кожен наш новий день.
🔵🟡Слава Україні! Героям Слава!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень