A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Відкриття Цифрового навчального центру в м. Городенка

Дата: 19.09.2023 17:02
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

 

💻🎮Сьогодні на базі КП "Центр дитячої та юнацької творчості" Городенківської міської ради відбулося урочисте відкриття Цифрового навчального центру, який має забезпечити доступ дітей віком від 6 до 17 років до дистанційного навчання та інтерактивної неформальної освіти.
💻🎮Центр засновано в межах проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації та підтримка доступу до якісної освіти для постраждали від конфлікту та переміщених дітей в Україні в центрах цифрової освіти», який реалізує на Франківщині Міжнародна гуманітарна організація «Save the Children» у партнерстві з ГО «Донецька обласна організація ВО Союз осіб з інвалідністю України» та у співпраці з міською радою і відділом освіти Городенківської міської ради.
💻🎮В заході взяли участь перший заступник міського голови Андрій Цюмпала та начальник відділу освіти Світлана Івасюк.
💻🎮За кошти фонду облаштовано і створено сучасний освітній простір, з усіма необхідними зручностями для навчання та дозвілля дітей. Кабінети для занять оснащені ноутбуками, планшетами, принтерами та проектором для перегляду матеріалів на широкому екрані.
💻🎮Займатися в центрі будуть діти місцевої громади та ВПО, включаючи вразливі групи, у т.ч. діти з особливими освітніми потребами та інвалідністю.
💻🎮Окрім доступу до навчання МОН, вихованці отримають в ньому інтерактивні цифрові уроки, зокрема, у сферах медіа грамотності, безпеки в Інтернеті, а також віртуальні екскурсії Україною. Є також і засоби для покращення психоемоційного стану - міні бібліотека, настільні ігри, матеріали для творчості. Будуть проводитися активності для дошкільнят. Отже, діти можуть тут не лише навчатися, але й знайомитися з новими друзями та насичено проводити дозвілля.
Працюватиме ЦНЦ щодня з 9.00 до 17.00.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень