Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Відвідали Городенківський ліцей №1 ім. Івана Данилюка

Дата: 06.10.2023 14:31
Кількість переглядів: 125

Фото без опису
🔷Сьогодні міський голова Богдан Кобилянський спільно із начальником відділу освіти Світланою Івасюк відвідали Городенківський ліцей №1 ім. Івана Данилюка. Вчора на сесії міської ради депутати проголосували за надання цьому закладу загальної середньої освіти фінансової автономії.
🔶 В освітньому закладі навчається 760 здобувачів освіти, 34 з яких стали переможцями та призерами Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, що спонукало у придбанні для ліцею технічних засобів навчання, а саме за кошти місцевого бюджету придбано 5 проекторів з екранами та комплектуючими.
🔷У ході візиту оглянули стан підготовки ліцею до опалювального сезону. Перед початком навчального року проведено капітальний ремонт частини системи опалення корпусу початкових класів ліцею, де не проводився її ремонт понад 40 років. Тривалий час температурний режим у класах не відповідав санітарно - гігієнічним нормам. Тут замінено труби, стояки та зроблено промивку батарей.
🔶Також оглянули коридор ліцею, де замінено покриття аварійної підлоги на облицювальну плитку.
🔷Керівники відвідали спортивну залу ліцею, яка потребує капітального ремонту. Обговорили можливість усунення аварійності стелі та проведення інших ремонтних робіт.
🔶 Продовжуємо активно працювати над зміцненням матеріально-технічної бази й осучасненням освітнього середовища закладу, який в майбутньому стане центром освітнього округу нашої громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень