A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Виїзний прийом громадян в Городницькому старостинського округу

Дата: 09.10.2023 16:57
Кількість переглядів: 162

Фото без опису
🔷 Сьогодні міський голова Богдан Кобилянський здійснив виїзний прийом громадян в Городницькому старостинського округу.
🔶У ході візиту Богдан Миколайович, староста Дмитро Коломийчук та головний лікар КП «Некомерційний центр первинної медичної допомоги» Василь Федорів оглянули стан ремонтних робіт майбутнього ФАПу, який зі старого аварійного приміщення перенесли до адмінбудинку старостинського округу.
🔷Ремонт здійснюється у співфінансуванні міської ради (200 тисяч) та Філії «Перспектив» (100 тис.) у рамках проекту "1+1=3", Городницького старостинського округу, який переміг на конкурсі «Час діяти, Україно! Варто зазначити, що ФАП, бібліотеку та приміщення старостинського округу опалюватиметься однією системою опалення, що дозволить значно зекономити кошти.
🔶Разом із начальницею відділу освіти Світланою Івасюк міський голова відвідав місцеву гімназію та перевірив підготовку навчального закладу до майбутнього опалювального сезону.
🔷Керівники відвідали спортивну залу гімназії, де вже до кінця першого семестру встановлять сучасне спортивне покриття. Побували також у приміщенні садочка, де планується облаштування санвузла, місцеву студію «Зірничка», Будинок культури, а також аварійне приміщення старого ФАПу, де творча сім'я Кучмеїв у майбутньому, після часткової реконструкції, планує створити музей.
🔶 Продовжуємо активно працювати над зміцненням матеріально-технічної бази й осучасненням освітнього та культурного середовища.
🔷Дякуємо Збройним Силам України за можливість жити і працювати.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень