Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Виїзний прийом громадян у Стрільченському старостинському окрузі

Дата: 10.10.2023 11:45
Кількість переглядів: 147

Фото без опису
🌀У рамках виїзного прийому громадян у Стрільченському старостинському окрузі міський голова Богдан Кобилянський разом зі старостою Василем Танасійчуком та начальницею відділу освіти Світланою Івасюк оглянули оновлену опалювальну систему місцевого навчального закладу.
🌀У Стрільченському ліцеї нещодавно повністю замінена стара насосна система. Нові сучасні та енергозберігаючі насоси дозолять щороку в опалювальний сезон економити понад 117 тисяч гривень. Адже старий насос використовував 5 кВт. електроенергії, новий же потребує 1,1 кВт. – економія 3,9 кВт. в годину. За місяць економія становитиме 2808 кВт., якщо перевести це в гроші, то в місяць економія бюджету громади становить 19 656 грн., або ж 117 936 грн. в сезон.
🌀Також для навчального закладу придбано новий генератор, який дозволить опалювати шкільні приміщення навіть під час відключення світла.
🌀Оглянули також і спортивний майданчик на території ліцею, огорожа якого наразі потребує ремонту. Вже невдовзі сітку тут оновлять, як наголосив староста матеріали вже придбано.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень