Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Турнір із футболу до «Дня захисників та захисниць України»

Дата: 16.10.2023 16:20
Кількість переглядів: 125

Фото без опису
⚽🚶Сьогодні на стадіоні Колос у Городенці завершився турнір із футболу до «Дня захисників та захисниць України», серед учнів 5 – 9 класів.
⚽🚶Загалом у турнірі взяли участь 16 команд школярів навчальних закладів громади, за третє місце між собою боролися команди з Чортівця і Торговиці. У фінальному поєдинку на полі зійшлися команди з Городенківського ліцею №1 ім. Івана Данилюка та Городенківського ліцею №2.
⚽🚶В результаті четверте місце турніру посіли юні футболісти з Торговиці, третіми стали учні з Чортівця, друге місце дісталося школярам із Городенківського ліцею №2 , переможцями турніру стали футболісти з Городенківського ліцею №1 ім. Івана Данилюка.
⚽🚶Міський голова Богдан Кобилянський привітав переможців і призерів турніру та наголосив, що наші юні футболісти це майбутні гравці Народної команди «Пробій», а можливо й всесвітньовідомих футбольних клубів. Наш обов'язок підтримувати любов дітей до цього виду спорту, плекати та підтримувати їх у цьому.
⚽🚶Богдан Миколайович разом із президентом Народної команди «Пробій» Віталієм Шевагою, начальницею відділу освіти Світланою Івасюк та її заступником Михайлом Грушецьким вручили командам-призерам футбольні м'ячі та кубки, переможці турніру отримали головний трофей турніру та комплект футбольної форми.
⚽🚶Дякуємо нашим захисникам за можливість провести цей турнір для наших дітей. Дякуємо за можливість жити та працювати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень