A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

«ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ»

Дата: 23.10.2023 15:17
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Жертвами сучасних форм рабства в усьому світі щорічно стають мільйони людей. Окрім економічних причин, які змушують людей шукати роботу за кордоном або в різних регіонах своєї країни, важливими факторами, що сприяють торгівлі людьми, є відсутність достовірної інформації про можливості працевлаштування, незнання своїх прав. Лише обізнана та поінформована людина може забезпечити собі власну безпеку. Тому великого значення набуває повне й відповідальне інформування суспільства про цю серйозну проблему і як один із найнебезпечніших злочинів проти особистості.

23.10.2023 року в приміщенні Коломийського районного сектору №1 для суб’єктів пробації, які перебувають на обліку організовано зустріч із працівниками «Центру соціального обслуговування» Городенківської міської ради, та проведено заняття на тему "Торгівля людьми!"

Тамара КЛИМ навела приклади потрапляння в ситуацію торгівлі людьми в Івано – Франківській області та розповіла присутнім, що торгівля людьми як негативне явище може виявлятися в різних формах та ознаках, зокрема жертвами торгівлі людьми можуть стати і чоловіки з метою примусової праці. Також було наголошено про шляхи уникнення небезпечних наслідків та убезпечення себе від потрапляння в ситуацію торгівлі людьми при неофіційному працевлаштуванню на території України.

Начальник сектору Роман ВЕРИГА надав корисну інформацію, за допомогою якої можна визначити ознаки торгівлі людьми.

На завершення зустрічі учасники отримали інформаційні брошури з контактною інформацією які містять корисну інформацію як уберегтися від необдуманого, а можливо, і фатального кроку та не стати потенційною жертвою одного з найприбутковіших у світі злочинних бізнесів.

Будемо сподіватися, що молоді люди усвідомлять цінність свого життя, здоров'я та скористаються можливостями уберегти себе від поневолення



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень