Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Центр пробації інформує

Дата: 26.10.2023 15:23
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

26 жовтня 2023 р. начальником Коломийського районного сектору №1 філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області спільно з головним юристом сектору Городенківського бюро правової допомог, проведено роботу з особами, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнених від відбування покарання з випробуванням.

У межах заходу суб’єкти пробації мали можливість поспілкуватися із головним юристом бюро правової допомоги Ірою Первою та отримати роз’яснення щодо можливості отримання безоплатної правової допомоги, яка включає в себе такі види допомоги: надання правової інформації, юридичні консультації, складання заяв, скарг та інших документів правового характеру, представництво інтересів та допомогу в отриманні доступу до безоплатної вторинної правової допомоги. 

Начальником Коломийського районного сектору №1 філії ДУ "Центр пробації" в Івано-Франківській області, Романом Веригою було зазначено, що основна мета роботи із даною категорією – виявлення причин протиправної поведінки у засуджених осіб, здійснення соціально-профілактичної роботи щодо запобігання негативним явищам та їх подолання, допомогти усвідомити і визначити зроблені ними помилки. 

В ході заходу учасники, змогли отримати відповіді на запитання і буклети з корисною інформацією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень