A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Повідомленняпро оприлюднення проєкту документа державного планування та розділу «Охорона навколишнього природнього середовища» (звіту СЕО)

Дата: 02.10.2023 10:29
Кількість переглядів: 62

 

1. Повна назва документа державного планування.

«Детальний план території в м. Городенка по вул. Височана, 2 (в межах земельної ділянки з кадастровим номером 2621610100:01:001:0356) Городенківської територіальної громади Коломийського району Івано-Франківської області» (далі - ДПТ)

ДПТ  є документом державного планування місцевого рівня, який підлягає стратегічній екологічній оцінці відповідно до аб.2 п.1. ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності». Розділ «Охорона навколишнього природного середовища», що розробляється у складі містобудівної документації, одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку (п.4. ст.2 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»).

Метою ДПТ є визначення функціонального призначення, параметрів забудови земельних ділянок з метою розташування складського комплексу із дотриманням вимог містобудівного, санітарного, екологічного, природоохоронного, протипожежного та іншого законодавства задля залучення інвестицій згідно інтересів територіальної громади; визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

  2.Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування.

Городенківська міська громада.

  3.Передбачувана процедура громадського обговорення,у тому числі:

  а) дата початку та строки здійснення процедури

Відповідно до п. 4 ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення ДПТ та розділу «Охорона навколишнього природнього середовища» (звіту СЕО) розпочато з дня його оприлюднення на офіційному веб-сайті Городенківської міської громада https://hth.gov.ua/02 жовтня 2023 року та триватиме до 31 жовтня 2023 року;

  б) способи участі громадськості

- надання письмових зауважень і пропозицій:

  Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проєкту ДПТ та розділу «Охорона навколишнього природнього середовища» (звіту СЕО) на адресу Городенківської міської ради: 78103, Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, м. Городенка, вул. Шевченка Тараса, буд. 77та на e-mail:gmr.if.ua@gmail.com.Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду. Відповідальний за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень) – Городенківський міський голова. За результатами розгляду Замовник (Городенківська міська рада) враховує одержані зауваження та пропозиції або вмотивовано їх відхиляє.

-громадські слухання:

Проводяться відповідно Постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011р. Підстава розробки проєкту ДПТ та розділу «Охорона навколишнього природнього середовища» (звіту СЕО) - рішення  Городенківської міської ради «Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації  «Детальний план території в м. Городенка по вул. Височана, 2 (в межах земельної ділянки з кадастровим номером 2621610100:01:001:0356) Городенківської територіальної громадиКоломийського району Івано-Франківської області» № 1382-24/2023 від 02 березня 2023р».

Вимоги до учасників – подання підтверджуючих документів для ідентифікації фізичних осіб та представників юридичних осіб.

  в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань

31 жовтня 2023 року о 11:00 за адресою:Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, м. Городенка, вул. Богуна Івана, 11.

  г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

  Городенківська міськарада .

  З проєктом ДПТ та розділом «Охорона навколишнього природнього середовища» (звітом СЕО) можна ознайомитись в приміщенні Городенківської міської ради за адресою: 78103, Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, м. Городенка, вул. Богуна Івана, буд. 11 та на офіційному веб-порталі Городенківської міської ради https://hth.gov.ua/.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій

  Городенківська міська рада за адресою: 78103, Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, м. Городенка, вул. Богуна Івана, буд. 11 або в електронному вигляді на e-mail:gmr.if.ua@gmail.com.

  Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 днів з дня оприлюднення з 02 жовтня 2023 року до 31 жовтня 2023 року. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

  д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування 

Городенківська міська рада: 78103, Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, м. Городенка, вул. Богуна Івана, буд. 11 та на офіційному веб-порталі Городенківської міської ради https://hth.gov.ua/.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування - не потребує.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень