Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Відкриття нового приміщення Центру надання адміністративних послуг Городенківської громади

Дата: 01.11.2023 17:16
Кількість переглядів: 238

Фото без опису

🔵🟡Сьогодні, у день 105 річниці проголошення ЗУНР, відбулось відкриття нового приміщення Дія. Центру надання адміністративних послуг Городенківської громади!

 

🔵🟡На захід завітали голова обласної державної адміністрації - начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук, заступник голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Богдан Футерко, начальник відділу розвитку мережі, підвищення якості надання адміністративних послуг та ведення реєстру адміністративних послуг управління системного розвитку надання адміністративних послуг Міністерства цифрової трансформації України Катерина Печончик, державний експерт експертної групи реінжинірингу публічних послуг директорату реінжинірингу публічних послуг Міністерства цифрової трансформації України Олександр Сердюков, в. о. керівника відділу координації та моніторингу виконання дозвільних та реєстраційних функцій Департаменту сервісних послуг Державної інспекції містобудування та архітектури Ганна Кінаш, регіональна координаторка Програми розвитку ООН в Івано-Франківській області Леся Попелюх, виконавчий директор Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України Юрій Стефанчук та депутати Івано-Франківської обласної ради Володимир Семенюк та Ігор Дебенко.

 

🔵🟡Учасники заходу поклали квіти пам'яті і шани до Алеї Героїв та хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих Героїв Городенківщини, які віддали життя за Незалежність України.  

 

🔵🟡Отці-декани Ігор Левицький, Богдан Мороз, Василь Скрипка і Тарас Іванюк проголосили спільну молитву, освятили приміщення ЦНАПу та уділили Боже благословення усім присутнім. 

 

🔵🟡Крім цього свяченою водою окропили і автомобіль для військових, який найближчим часом вирушить у зону бойових дій. Придбано автівку коштом одноденного заробітку працівників міської ради, освіти та КП «Городенківський Некомерційний Центр Первинної Медичної Допомоги».

 

🔵🟡 Дія. ЦНАП знаходиться в приміщенні колишньої статистики, яка свого часу була внесена до переліку об'єктів державної власності, що підлягають приватизації і на численні клопотання міського голови Богдана Кобилянського до вищестоящих органів влади, розпорядженням Кабінету Міністрів України передана у власність Городенківської міської територіальної громади.

 

🔵🟡Міський голова Богдан Кобилянський розповів про послуги, які надаються мешканцям у Дія. Центрі надання адміністративних послуг та провів екскурсію відремонтованим приміщенням. 

 

🔵🟡Щиро вдячні всім, хто долучився до реалізації цього масштабного проєкту. Тепер 310 видів послуг надаватимуться мешканцям громади ще оперативніше і якісніше.

 

🔵🟡Дякуємо збройним силам України за можливість жити і працювати на благо рідної громади та України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень