Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Нарада щодо відкриття класу безпеки на базі Росохацького ліцею

Дата: 02.11.2023 16:55
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

✳️Відбулася нарада під керівництвом заступника міського голови Тараса Колісника, щодо відкриття класу безпеки на базі Росохацького ліцею.

 

✳️У нараді взяли участь начальник відділу освіти Світлана Івасюк, староста Росохацького старостинського округу Галина Мельничук, головний спеціаліст відділу проектів та міжнародного співробітництва Тетяна Гамула, заступниця головного лікаря КП"Городенківський Некомерційний Центр Первинної Медичної допомоги" Уляна Смілянець, заступник начальника Коломийського відділення ДСНС Роман Кнігніцький.

 

✳️В ході наради було обговорено ряд першочергових завдань, які потрібно виконати щодо виконання проектів із влаштування класів безпеки та придбання обладнання для місцевої ДПК в рамках співпраці з українсько-польським фондом Solidarity Fund PL in Ukraine . Учасникам наради було доведено протокольні доручення щодо відкриття класу безпеки.

 

✳️Проєкт реалізується в рамках «Конкурсу мікрогрантів – Україна 2023/UA-CP», створеного з метою підтримки партнерів Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні, які беруть участь у проєкті «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми «ULEAD з Європою» і співфінансується Програмою польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень