Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

«Співпраця задля впровадження систем енергоменеджменту в територіальних громадах Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської областей»

Дата: 03.11.2023 16:01
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

💠У рамках проєкту «Співпраця задля впровадження систем енергоменеджменту в територіальних громадах Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської областей» за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe керівники органів місцевого самоврядування з цих областей відвідали Городенківську громаду.

 

💠Учасники візиту, разом із міським головою Богданом Кобилянським, хвилиною мовчання вшанували полеглих захисників та поклали квіти до стел Алеї Героїв. Згодом відвідали оновлене приміщення ЦНАПу, який нещодавно відкрив свої двері для мешканців громади.

 

💠Відбулася презентація досягнень Городенківської громади, створення комунальних інституцій та забезпечення їх ефективної діяльності. Міський голова розповів про виклики та перспективи розвитку громади в умовах енергетичної нестабільності. Очільник Долинської громади Іван Дирів поділився методами реалізації енергоефективних заходів у Долинській міській раді. Виконавчий директор МА ОМС Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття Ігор Мельничук разом із присутніми обговорили проєкти та рішення у громадах з розвитку енергоефективних систем. 

 

💠Делегація побувала на підприємстві FE Eco Berry, що в Тишківцях, провели екскурсію гостям і музеєм Визвольних змагань та Музей-садиба Шухевичів , що також знаходяться в цьому мальовничому селі. 

 

💠 Наступного дня делегація гостей ознайомилася з кращими практиками з енергоефективності комунального закладу "Центр культури та мистецтва", далі заступник керівника Городенківської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Іван Кухар продемонстрував гостям зали реабілітаційної допомоги, кабінет комп’ютерної томографії, відділення екстренної допомоги лікувального закладу та інсультний блок.

 

 

💠Приємне враження на гостей справили міські святині костел Непорочного Зачаття Діви Марії та церква Успіння Пресвятої Богородиці. Старовинна архітектура, екскурсія підземеллям костелу та живописні ікони подарували незабутні емоції гостям нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень