Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Електрокардіографи для амбулаторій сіл Серафинці, Росохач, Чортовець

Дата: 08.11.2023 12:32
Кількість переглядів: 102

Фото без опису
❤️🧑‍⚕️В рамках проєкту «Лист від серця, або про що стукає Ваше серце» , який, подавши заявку виграв Городенківський некомерційний центр первинної медичної допомоги, придбано три електрокардіографи для амбулаторій сіл Серафинці, Росохач, Чортовець. Проєкт вдалося реалізувати за підтримки Благодійного Фонду "МХП-Громаді" , МХП-Перспектив та за співфінансування Городенківської міської ради.
❤️🧑‍⚕️Сьогодні ці електрокардіографи вже доставлені до місця призначення. Міський голова Богдан Кобилянський, головний лікар КП «Городенківський некомерційний центр первинної медичної допомоги» Василь Федорів та керівник місцевої Філії «Перспектив» ПрАТ «Зернопродукт МХП» Іван Бота побували сьогодні у Чортівці та Серафинцях і вручили кардіографи місцевим медикам.
❤️🧑‍⚕️Ці електрокардіографи допоможуть лікарям діагностувати хвороби серця на ранніх стадіях та запобігати важких випадкам захворювання.
❤️🧑‍⚕️Дякуємо всім причетним до реалізації цього корисного і необхідного мешканцям Городенківської громади проєкту. Дякуємо ЗСУ за кожен новий день і за можливість жити і працювати.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень