Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Зустріч із студентами

Дата: 10.11.2023 13:25
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

 

     За зверненням дирекції Відокремленого структурного підрозділу «Снятинський фаховий коледж Закладу вищої освіти «Подільський державний університет» спеціалісти санітарно – гігієнічної лабораторії Снятинського відділу Коломийського РВ ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ»  провели зустріч із студентами третього курсу за спеціальністю «Агрономія».

Студентів ознайомили з історією нашої установи, напрямками діяльності та безпосередньо роботою санітарно-гігієнічної лабораторії. Було практично проведено ряд хімічних досліджень води питної з використанням рН-метрії, титрометричних та колориметричних методів. Наших гостей зацікавила практична сторона нашої роботи, оскільки вони освоюють професію лаборанта агрохімічного аналізу.

Відбувся цікавий діалог «запитання – відповіді» про вплив факторів навколишнього середовища на здоров'я людини.

Крім того, обговорили питання здорового способу життя, шкоди куріння для підлітків, профілактика інсульту, серцево – судинних захворювань тощо.

Студенти ознайомились та підписались на сторінку нашої установи в соціальній мережі фейсбук. Тому і надалі ми будемо планувати подібні цікаві зустрічі з молоддю.   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень