Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Святковий концерт до дня Святого Миколая

Дата: 05.12.2023 16:02
Кількість переглядів: 119

Фото без опису
🎁🎄На жаль війна позбавила українців, кожну українську сім'ю та родину різдвяного настрою, миру і спокою, увірвалася в життя тисяч людей, принесла біль і тугу.
🎁🎄Сьогодні був особливий день. Напередодні дня Збройних Сил України та Святого Миколая в Городенківській територіальній громаді відбувся святковий концерт на який були запрошені діти воїнів, які зараз на фронті боронять наш мир та спокій.
🎁🎄Отці-декани Ігор Левицький та Богдан Мороз уділили дітям божого благословення, у спільній молитві присутні просили у Господа Бога та Миколая Чудотворця Перемоги та миру нашій країні і щоби усі захисники живі і здорові повернулися додому.
🎁🎄Міський голова Богдан Кобилянський привітав малят зі прийдешнім Днем Святого Миколая та побажав Перемоги та щасливого дитинства під мирним небом України.
🎁🎄Якщо до війни діти мріяли полетіти в космос, побачити піраміди в Єгипті, професійно грати у волейбол, стати актором чи співаком, то зараз головна мрія – мир і перемога України. Про такі свої бажання діти сьогодні просили Святого Миколая.
🎁🎄Уже за традицією Миколай завітав на свято не з порожніми руками, а приніс солодощі для дітей. Роздаючи пакунки з гостинцями, помічники Святого Миколая бажали дітям бути чемними, робити добро і пообіцяв дітям, що їхня найзаповітніша мрія обов’язково здійсниться!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень