Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Городенківська громада відзначила День Збройних Сил України

Дата: 06.12.2023 13:31
Кількість переглядів: 121

Фото без опису
🔵🟡Сьогодні біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» відбулися заходи з відзначення Дня Збройних Сил України та Дня Святого Миколая.
🔵🟡Після спільної молитви за всіх воїнів, які захищали та захищають нашу державу та всіх тих, які полягли за волю і незалежність нашого народу, присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про загиблих.
🔵🟡Міський голова Богдан Кобилянський та т.в.о начальника I відділу Коломийського РТЦК та СП майор Володимир Романчук вручили воїнам, які боронять нашу країну, медалі Івано-Франківської обласної адміністрації "Лицар бойового духу".
🔵🟡За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та з нагоди Дня Збройних Сил України Подяками міського голови нагороджені військові, які боронять нашу Незалежність у війні з окупантом.
🔵🟡Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості вручили військовим солодкі гостинці до Дня Святого Миколая.
🔵🟡Низько вклоняємося світлій пам`яті полеглих та згадуємо усіх, хто в різні часи національної історії загинув у боротьбі за свободу і незалежність Української держави. Щиро дякуємо нашим захисникам за доблесну службу! Ви - наша гордість!
Дякуємо, що захищаєте!
Слава Україні! Героям Слава!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень