Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

«Робити подарунки та приносити іншим радість іноді значно приємніше, ніж їх отримувати!»

Дата: 06.12.2023 17:13
Кількість переглядів: 94

Фото без опису
Сьогодні у селі Городниця у День Святого Миколая відбувся ряд заходів.
Спершу тут відкрили та освятили нове приміщення фельдшерсько-акушерського пункту. Це стало можливим завдяки проекту «1+1=3» в рамках ґрантового конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти Україно !» від Фонд "МХП-Громаді" за співфінансування міської ради.
Міський голова привітав присутніх та подякував меценатам за добру справу. З вітальним словом також виступили керівник місцевої Філії «Перспектив» ПрАТ «Зернопродукт МХП» Іван Бота, регіональний менеджер із соціальних проектів БФ «МХП – Громаді» Василь Ємчук та депутат Івано-Франківської обласної ради Володимир Семенюк.
🥅🎾🏑Відбулося й відкриття та освячення оновленого шкільного спортзалу в Городницькій гімназії. Замість старої аварійної підлоги тут встелили нове сучасне спортивне покриття, для зручності і безпеки школярів, ще пофарбували стіни та перекладини, ремонт здійснено коштом міської ради.
Міський голова привітав школярів та вчителів та вручив нові м’ячі. З вітальним словом виступили начальниця відділу освіти Світлана Івасюк та депутат обласної ради Володимир Семенюк.
Опісля відкриття у спортзалі відбулися змагання серед учнів гімназії.
Оскільки сьогоднішні дійства відбувалися у «помідорній столиці» громади, місцевий умілець Андрій Кучмей виготовив та подарував рідному селу пам’ятник помідорі.
Дякуємо нашим Захисникам за можливість жити, працювати та робити справи на благо громади!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень