A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Вітання міського голови Богдана Кобилянського з Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2023 09:24
Кількість переглядів: 71

Фото без опису
🔵🟡Щиро вітаю депутатів, працівників та ветеранів органів місцевого самоврядування!
   Сьогодні, 7-го грудня, наш професійний день. Війна об’єднала працівників місцевого самоврядування навколо спільної мети – стати надійним тилом для наших воїнів, опорою для внутрішньо переміщених осіб та надійним захистом для всього населення громади.
   Вже другий рік поспіль ми відзначаємо наш день у найскладніший період в історії незалежної України. Нашу святу українську землю топче і нищить московська орда. Багато представників місцевого самоврядування зі зброєю у руках захищають Україну, приміщення органів місцевого самоврядування перетворилися на волонтерські центри.
   В цей день я хочу подякувати всім, хто має причетність до цієї дати: громадським активістам, ветеранам та працівникам органів місцевого самоврядування за спільну роботу задля добробуту людей.
   Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові й розвитку інституту місцевого самоврядування, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі, додасть сили в боротьбі з окупантом!
   Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот!
   Тож бажаю всім здоров'я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови нашої Городенківської громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень