Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Розпочав роботу новостворений відділ соціально-психологічної роботи з військовослужбовцями та їхніми сім’ями

Дата: 18.01.2024 16:44
Кількість переглядів: 91

Фото без опису
🔵🟡Сьогодні розпочав роботу новостворений відділ соціально-психологічної роботи з військовослужбовцями та їхніми сім’ями.
🔵🟡Отці-декани Ігор Левицький та Богдан Мороз уділили присутнім Божого благословення та побажали наснаги у нелегкій праці.
🔵🟡Міський голова Богдан Кобилянський наголосив, що такий ветеранський простір допоможе якісніше комунікувати з військовими, їх родинами і сім’ями загиблих Героїв.
🔵🟡Відбулася також і зустріч із родичами загиблих військових. Заступниця голови Івано-Франківської військової адміністрації Людмила Сірко, начальник відділу Міністерства у справах ветеранів Володимир Веркалець, перша заступниця голови Коломийської військової адміністрації Людмила Михайлишин та директор ГО «Івано-Франківська обласна спілка сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих в зоні АТО» Степан Чомко розповіли програми підтримки сімей загиблих Героїв, які реалізовуються в області та відповіли на питання, які цікавили присутніх.
🔵🟡На завершення засновниця громадської організації «Спогади крізь віки» Мар’яна Ковальчук розповіла про діяльність своєї організації, зокрема про створення відео-спогадів про загиблих Героїв, які у вигляді QR-кодів розміщуватимуться на меморіальних дошках, встановлених у громаді.
Родичі загиблих Героїв також мали змогу поспілкуватися з працівниками відділів та комунальних закладів міської ради та розпитати про все що цікавить.
🔵🟡Створення такого ветеранського простору значно спростить спілкування з військовослужбовцями, їх родинами та допоможе оперативніше вирішувати проблемні питання, які часто виникають у сьогоднішніх реаліях.
🔵🟡Дякуємо нашим Захисникам за можливість жити та працювати!
🕯️🥀Вічна пам’ять Героям, які поклали свої життя за волю та незалежність України!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень