Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Засідання комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва

Дата: 22.01.2024 17:39
Кількість переглядів: 122

 Фото без опису

 Відбулося засідання комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва за участі міського голови Богдана Кобилянського (голова комісії Лілія Михайлюк).

Депутати розглянули наступні питання порядку денного:

 

     Про внесення змін до міського бюджету Городенківської територіальної громади на 2024 рік.

 

У цьому пункті йдеться про збільшення бюджетних призначень на підтримку Збройних сил України по загальному фонду на суму 4 млн. грн.

 

Окрім цього на Програму підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які перебували у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися та брали безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів із національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року на 2024-2025 роки також виділено 4 млн. грн. (Надання матеріальної допомоги сім'ям до роковин трагедії, пораненим, родичам зниклих безвісти чи тих, які потрапили в полон, військовим на проходження реабілітації, відшкодування витрат на встановлення пам'ятників загиблим і т.д)

 

Збільшаться видатки й на Програми соціального захисту населення Городенківської громади (800 тис. грн – виплата одноразової допомоги на лікування, пільговий проїзд, надання пільг на житлово-комунальні послуги, поховання окремих категорій громадян) оздоровлення та відпочинку дітей на 2024 рік (400 тис. грн.), соціального захисту фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на території Городенківської міської територіальної громади (600 тис. грн)

 

  Про виконання міського бюджету за 12 місяців 2023 року.

 

   Про внесення змін до міського бюджету Городенківської міської територіальної громади на 2024 рік.

 

  Про затвердження Стратегії розвитку Городенківської міської територіальної громади на період до 2027 року.

 

  Про внесення змін та доповнень до Програми соціального захисту населення Городенківської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 28 січня 2021року.

 

 Про програму сприяння діяльності Управління Державної казначейської служби України у Городенківському районі при казначейському обслуговуванні Городенківської міської ради на 2024 рік.

 

Депутати запропонували питання на розгляд сесії міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень