Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Нарада з керівниками освітніх установ

Дата: 08.02.2024 16:49
Кількість переглядів: 56

Фото без опису
8 лютого у залі засідань Городенківської міської ради відбулася нарада керівників освітніх установ за участю міського голови Богдана Кобилянського, директора Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Зоряни Король та заступника директора Уляни Гураль.
🖋️✒️Міський голова, виступаючи перед керівниками, зазначив, що виконання Закону України «Про запобігання корупції» є важливим документом для керівництва в роботі керівників освітніх установ.
🖋️✒️Для роз’яснень та тлумачень статей Закону відділом освіти було запрошено директора та заступника Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Зоряну Король та Уляну Гураль.
🖋️✒️Керівникам освітніх закладів роз’яснили тлумачення статей 3, 27, 28, 29, 33 Закону України «Про запобігання корупції».
Начальник відділу освіти Світлана Івасюк проаналізувала рейтинг ліцеїв громади за результатами НМТ/ЗНО 2019-2023рр.
🖋️✒️Заступник начальника відділу освіти Михайло Грушецький дав порівняльний аналіз споживання енергоносіїв закладами освіти за січень 2024р. у порівнянні з груднем 2023р. Звернув увагу на надмірне використання окремими закладами освіти енергоносіїв та несвоєчасне внесення показників у систему АІС Енергосервіс.
🖋️✒️Зустріч пройшла у формі діалогу, керівникам дано протокольні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень