Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

День відкритих дверей для державних органів та установ

Дата: 13.02.2024 14:44
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

09 лютого 2024 року в приміщенні Коломийського районного сектору №1  філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області відбувся День відкритих дверей для державних органів та установ, для партнерських організацій, з якими співпрацює відділ відповідно до Банку ресурсів та волонтерів пробації, з якими укладено договори про співпрацю:

  • керівник сектору пробації Роман Верига, повідомив про мету діяльності органів пробації, основні напрями роботи, порядок нагляду за суб’єктами пробації та організацію волонтерської діяльності.
  • радник Городенківського районного центру зайнятості Зоряна Брус надала інформацію про послуги районного центру зайнятості: «Служба зайнятості – надійний помічник у пошуку роботи.
  • начальник сектору Городенківського бюро правової допомоги Ірина Перва проінформувала про систему безоплатної правової допомоги в Україні та, зокрема, роботу бюро правової допомоги. Розповіла про порядок звернення та можливість безоплатно отримати послуги адвоката.
  • керівник Городенківського відділу державної виконавчої служби в Івано-Франківській області Роман Якубів розповів про порядок нарахування плати порушникам за виконання суспільно корисних робіт, перерахування коштів на відповідний рахунок органу державної виконавчої служби, та про обов’язки власника підприємства, контроль за виконанням якого належить до повноважень уповноваженого органу з питань пробації.
  • начальник відділу КЗ «Центр соціального обслуговування» Городенківської міської ради Івано – Франківської області Тамара Клим розповіла про соціальне обслуговування та соціальні послуги для громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги.
  • старший інспектор ювенальної превенції Коломийського  РВП ГУНП Володимир Бабак розповів про систему  заходів, спрямованих на запобігання, попередження злочинів.
  • Іван Струтинський розповів про свою діяльність у якості волонтера пробації, а також про вимоги, що висуваються до волонтера.

 

День відкритих дверей проведено у цікавій та змістовній формі. Присутні задавали питання та отримали корисні для них відповіді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень