A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

До уваги мешканців Городенківської громади

Дата: 15.02.2024 11:46
Кількість переглядів: 42

Фото без опису
💠21 лютого 2024 року о 10:00 год. за адресою: м.Городенка, вул.Богуна,11 в приміщенні залу засідань Городенківської міської ради відбудеться громадське обговорення щодо «Завершення декомунізації та деколонізації топонімії на території Городенківської територіальної громади».
💠Адреса електронної пошти та поштова адреса, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) надсилаються у електронній чи письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються. Адреса електронної пошти: gmr.if.ua@gmail.com, поштова адреса: вул. Богуна Івана, 11 в м. Городенка, 78100.
💠Строк для подання пропозицій (зауважень): до 20 лютого 2024 року.
💠Місцезнаходження організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: м. Городенка, вул.Богуна Івана,11.
💠Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: до 23 лютого 2024 року, на офіційному веб сайті Городенківської міської ради.
💠Деталі за посиланням: https://hth.gov.ua/news/1706682865/

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень